Cosa Nosa vs Effe (Apeldoorn) Belle

Op vrijdag 15 april reist een select clownsgezelschap af naar Apeldoorn. Vier stand-up clowns gaan een potje theatersporten bij theatersportvereniging Effe Belle in Art-Café Sam-Sam.
(tip: Effe Belle heeft ook een eigen YouTube-kanaal)

 

Datum: 15 april, 20.30u
Locatie: Art-Café Sam Sam, Van Kinsbergenstraat 17, Apeldoorn
Reserveren: www.effebelle.org

One thought on “Cosa Nosa vs Effe (Apeldoorn) Belle

  1. Erg leuk dat jullie bij ons, Effe Belle, te gast waren!
    Met Effe Belle spelen we al jaren niet meer alleen theatersport. We hebben diverse nieuwe lange improvormen ontwikkeld en gespeeld en zoeken, ook in de theatersportachtige voorstellingen altijd ook naar verhalen die écht zijn, verhalen die ontroeren, verhalen over wat er met en tussen mensen gebeurt. En laten jullie daar nou ook goed in zijn!
    Clowns doen het natuurlijk op een heel eigen manier. Jullie hebben geen vooropgezet plan. Jullie trekken af en toe wel een ‘game’ uit de kast, maar verlaten die net zo makkelijk weer. Jullie praten wel, maar vaak ook niet. Jullie zijn in het moment en accepteren wat er komt. En als het een keer niet werkt, kap je het net zo makkelijk weer af. Wat mij betreft stuk voor stuk basisingrediënten voor goede improvisatie.

    Ik heb me tranen in de ogen gelachen bij jullie scène “dansavond voor alleenstaanden” en was regelmatig ontroerd door jullie spel. Jullie komen vanuit een andere hoek bij de theatersport, maar ik denk dat we een hoop van jullie hebben opgestoken! Wij hebben deze avond genoten, een heleboel inspiratie opgedaan.

    Hopelijk tot snel weer een volgende keer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s